perjantai 30. joulukuuta 2011

Joulun ruokakokeiluja

Voihan ketutuksen kivistys...otin joulun alla vaikka mitä kuvia ja kabuuush, kaikki taas hävinnyt kuin tuhka tuuleen kameran muistikortilta, sama homma toistui esim. Amerikan matkalla ja muutaman kerran myöhemmin...aina vaan muutama kuva lähtee, ei tyhjene koko kortti. Noh, nyt meni vaihtoon kortti, jos homma toimii, on syy ehkä kamerassa ja sit pitää hommata kaiketi uusi, plääh.

Mitä jäi käteen? Muutama huono kuva meidän kahden vaatimattomasta, löysästä, ei ollenkaan suomi-henkisestä joulusta. Mut kivaa oli, tosin ehkä vähän vetämätön olo vapaiden jälkeen. =)



Tässä meidän vaatimaton joulupöytä, ei enää aneemisempi voisi olla ja mankka pauhas Zara Homelle tehtyjä joululauluja, mutta kyllä maittoi. Ruuan teossa vaan kesti kaaaauan, ekaa kertaa eläissäni kerkesi alku- ja pääruuan välissä tulla oikeasti nälkä! ;)



Mutta lopputulos kannatti! Kuvassa alkuruoka, friteerattuja munakoisoviipaleita, taikinaa tuli kyllä hitusen reilusti, mut hyviä olivat ja varsinkin tuo ihana Espanjalainen hunaja niiden päällä, nam!!



Sitten oli vuorossa pääruoka, eli boqueronit, vähän kuin friteeratut muikut. Kalan kans en oo kauheesti touhunnut, joten kalan tuoreus ei ollut huipussaan ja fisut veteliä. Eipä onnistunut pään kiskaisu pois, joten joutui fileroimaan koko kalan. Askartelua kerrakseen, sen verran pikkuisia olivat..



Lopputulos oli namia namskis! Aterian jälkeen illansuussa lähdettiin katselemaan Malagan jouluvaloja, niistä kuvia seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!