torstai 23. toukokuuta 2013

Los Tomates

Hyöty"puutarhaamme" parvekkeelle on tänä keväänä tullut uusi testitulokas, nimittäin tomaattipuska. Testimielessä sen takia, koska tuntuu joka vuosi, että kilpikirvat ja muut höttiäiset pistelevät parempiin suihinsa kaiken mahdollisen. Nyt aikakin on näyttänyt siltä, että tämä tomaattihan on saanut olla ihan rauhassa. Tosin ne superkuumat ja kosteat ilmat ovat vielä edessäpäin, mutta toivossa on hyvä elää.


 


 


 



Meille on muuten kotiin tullut uusi, outo väri tänä keväänä, nimittäin minttu. Se alkoi jostain Amerikan reissulta pikkuhiljaa ja nyt keväällä se on tuntunut ottaneen ylivallan. Ostin erään vekottimenkin mintun värisenä, mutta siitä sitten toisella kertaa. Nämä Greengaten mintun väriset (setissä 3 laatikkoa) peltilaatikot ovat omiaan mintuntuskaan tällä hetkellä!

 


 


 



 


Voi sitä riemua, kun ensimmäisen sadon sai kerätä!


 


Nyt niitä tommauksia sitten kypsyykin valtavaa vauhtia, pitänee keksiä kaikkia kivoja tomaatti-reseptejä. =)







Huomenna ratkotaan sitten illalla ARVONNAN voittaja, siitä tulokset sitten viikonloppuna, olehan kuulolla!





14 kommenttia:

  1. Meillä viljelmät alkavat olemaan entisiä. Kuivuus yllätti ne. :D Onneksi kaupasta voi hakea uusia sitä mukaan kun entisen kuolevat. :D

    VastaaPoista
  2. Jopas sinun tomaatit näyttää herkullisilta, ihana väri niissä.

    Ja nuo boxit, tosi herkut! En olekkaan täällä nähnyt niitä! Tuo minttu on kyllä ihana, oikea alkekesän väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niitä täälläkään myydä, ne on tilattu Suomesta, Sisustus Fannysta! =)

      Poista
  3. mahtavan näköiset viljelmät siellä. kokeileppa tomaatti feta juusto piirakkaa ;)

    VastaaPoista
  4. Hienoa, kun uskallat kokeilla kaikenlaista: on sitruuna puu, upeat kukat, yrtit ja nyt tomaatit. Omavaraisuus kunniaan. Kyllä minttu värinä sointuu teidän väreihin hyvin.
    Terkuin Seikku

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköisiä ovat tomaattisi! Täällä pohjoisessa saa vielä vain haaveilla... Monena vuotena minulla on ollut ammppelitomaatti ja syksyllä on tullut paljon satoa. Pieniä, mutta makeita. Nuo Greengatet ovat myös herkkuvärisiä :).

    VastaaPoista
  6. Onpa mahtavan näkösiä tomaatteja, ihanaa kun saa niitä omalta partsilta :) Mulla kans viime kesänä oli eka kerran amppelitomaatti ja meinaan hankkia sen uudelleen, oli niin hyviä tomaatteja. Mukavaa loppuviikkoa sinulle! Paketti on tulossa ja sietä päin jo tulikin, kiitos kovasti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että paketti löysi perille, nyt sulla alkoikin jo kova google-kääntäminen.. =)

      Poista
  7. Voi, mun tomaatti viljelmät ei ole noin hyvässä kunnossa :( Joka ikisien alun sain tapettua. Mä voisinkin tänään lähteä hakemaan muutamaa alkua tuonne kasvihuoneeseen, vaikka se olekkaan vielä valmis.

    Nuo GG tuotteet on aivan ihania!! Puhuttiin just GG:n FB ryhmässä noista hinnoista Suomessa ja ulkomailla. Mä en edes tiennyt että teilläkin myydään niitä. Onko hinnat edullisemmat siellä? Nuo GG:n mintun väriset kupit (kahdet erilaiset) kotiutin meillekkin kuukausi sitten -on ne niin ihania!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täällä myydäkkään niitä (eikä kyllä kannattaisikaan), vaan tilaan omani aina Saksasta tai Suomesta, tuo rasia on Sisustus Fannysta! =)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!