keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Nagomi Spa

Nyt taas paistaa, mutta viime viikonloppuna tuli vettä yhtenä päivänä/yönä puolen vuoden edestä! Se on jotenkin pelottavaa kun ensin on puolivuotta rutikuivaa ja pelätään maastopaloja ja sitten tulee jumalattomat ukkoset ja sateet ja saa pelätä maavyöryjä ja tulvia...

Noh, mikä voisikaan olla parempi paikka paeta hetkellistä syksyn viileyttä kuin rentouttava aikuisten spa-kylpylä.

Suuntasimme Benalmadenan yläosiin, Higueronin alueelle, josta hotellin yhteydestä löytyy "K-18"-kylpylä, eli paikka meidän makuun. Vesipuistoihin lasten kiljunta sopii tunnelmaa nostattamaan, mutta ei tälläiseen ylelliseen paikkaan jossa tassutellaan tossuissa ja myssyissä pehmoisiin kylpytakkeihin kietoutuneina.
Suihkussa vesipisarat ripsottavat sademetsä-musiikin tahdissa ja tunnet vaipuvasi transsiin, lähteminen pois tuosta paikasta on oikeasti hankalaa...
 
 
 
 
 
 
 
Kuvat ovat toooodella huonoja, koska ne on napattu ikivanhalla kameralla, mutta toivottavasti saatte edes idean millaista Nagomi Spa:ssa oli.
 
Siellä kierrettiin 25 kohtaista allasta jossa oli erilaisia hierovia ja kuntouttavia suihkuja ja poreita, rentoutti todella. Kuuma- ja kylmäaltaita, turkkilainen- ja suomalainen sauna sekä ulkona lekottelualue.
 
 
 
 
 
 
 
Spa-tyyli ennen kaikkea.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paikasta lisätietoja löydät
 
 
Ja minuutin mittainen esittelyvideo
 
 
 
 
 
 
 

maanantai 6. lokakuuta 2014

Junalamppu

Aarteita liikuteltu taas paikasta toiseen. Vanha veturimiesten/konduktöörien junalamppu löysi paikkansa tv-kaapin päältä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mulla uneton yö takana mielessä pyörivien asioiden takia, nyt pari megakupillista kahvia niin eiköhän se siitä viikko täälläkin starttaile hiljalleen! Voimia viikkoosi <3
 

torstai 2. lokakuuta 2014

Aurinkovarjo pähkäilyä

On parveke ja siellä aurinkovarjo. Olisi toiveissa vähän syksyisempää tunnelmaa. Mutta kun tuo aurinko paistaa ja on vielä melkein täysi kesä. Aurinko tosin ei paista meidän partsille enää niin kovin. Tarvitsenko enää tuota varjoa? Vienkö sen varastoon odottamaan ensi kesää? Mutta mitäs sitten kun parveke näyttää ihan kaljulta ilman varjoa? Millä sen syksyn tunnelman luo?
 
Tälläisiä ajatuksia oli mielessä pari päivää sitten kun istuskelin partsilla sisustuslehtiä lukien..Saas nähdä mitä keksin..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mukavaa loppuviikkoa teille <3