sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. Adventti

Eilen iski paniikki! Onko se adventti tänä sunnuntaina vai vasta ensi viikolla? Onneksi tietopalvelu Facebook-ystävät kertoivat sen todella olevan tänään, kiitos siitä! Mä meen jotenkin aina sekaisin tämmöisissä.. ;)

Tänä vuonna kun sitten oli pikapikaa kasattava adventikko niin mennään hyväksi havaitulla linjalla, eli muutoin sama kuin viime vuonna, mutta kapeammilla kynttilöillä.

Joten, rauhaisaa 1. adventtia kaikille lukijoille, minä lähden maalle treffaamaan joltain Face-kirpulta löytynyttä enkkunaista jolta ostoskelen tv-tasoa...


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämän päivän on vielä Arvonta käynnissä, löytyy tuosta edellisestä postauksesta!
Huomenna alkaa sitten vuoden 2014 joulukalenteri, käy nappaamassa joulumieli itsellesi vaikka iltateen parissa <3
 

perjantai 28. marraskuuta 2014

3v. SynttäriArvonta

Marraskuun viimeisillä päivillä alkaa pikainen 3- vuotis synttäriarvonta!

Osallistua voi täällä blogissa kirjautuneet lukijat ja Facebookissa sivusta tykänneet.

Ensimmäinen palkinto on blogin kirjautuneille lukijoille, eli jos kuvasi näkyy oikeassa laidassa kohdassa Lukijat, olet sellainen. Jos ei, tee se nyt ;)

Palkintona meikkilaukku, käsintehty kortti ja huivi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Facebookin puolella arvotaan toinen setti, jossa myös meikkilaukku, käsintehty kortti ja huivi. Voit siis mahdollisesti osallistua molempiin.
 
Facebookin tykkäyssivulle pääset TÄSTÄ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arvonnan säännöt:
 
Mutta jottei kävisi liian helpoksi, haluan teiltäkin jotain =D
Nimittäin haluaisin, että kertoisitte oletteko lomailleet ulkomailla vuokraten asunnon?
Siis, ihan asunnon, sillä ei väliä oliko se omakotitalo vai kerrostalo kunhan se ei ollut hotelli tai ns. apartamentos.
Kerroppa minulle plussat ja miinukset vs. hotelliasumiseen ja vuokraisitko uudelleen ja onko se yleensäkään kannattavaa vai menetkö seuraavalla kerralla mieluummin hotelliin?
Kerro mitä vaan tulee mieleen.
Jos et ole vuokrannut, voisitko harkita ja mitä asunnolta toivoisit?
 
Jos osallistut molempiin arvontoihin, kirjoita jompaan kumpaan maininta mistä kommentti löytyy.
 
Arvonta päättyy jo sunnuntai- iltana 30.11.2014 puolen yön aikaan (00.00) ja ensi viikon alkupuolella ilmoitan voittajan.
 
Ilmoitan voittajan VAIN täällä blogissa ja Facebookissa, joten kannattaa käydä kurkkimassa onko arpaonni suosinut, muuten arvon uusiksi loppuviikosta.
 
Onnea kaikille ja KIITOS kun olette matkassani kulkeneet, niin uudet kuin vanhat lukijat/tykkääjät!
Besitos <3
 
 

tiistai 25. marraskuuta 2014

Ruokailunurkkaus

Tähän ruokailunurkkaan ei ole taidettu vielä kurkata muuta kuin ihan muuttovaiheessa, joten tässäpä kuvapläjäys.
Tästä nurkkauksesta näkyy ehkä parhaiten se tyyli johon kotimme on menossa, vanha Amerikkalainen länkkärifiilis. Ei missään nimessä tarkoituksella, mutta vanhat lukijat muistaa miltä vanha kotimme näytti viimeisillään, paljon valkeaa ja pastelleja, pitsiä ja römpsyä ja niin paljon Ranskalaista fiilistä kuin vain voi. Tästä kompromissien sumasta alkoi muodostua sitten meidän yhteinen tyyli jossa on miehen toivomuksesta väriä, eli vaniljan väriset seinät ja vanhan puulankun tunnelmaa. Pitsit olen karsinut minimiin ja muutenkin herätellyt meidän Amerikan matkojen rakkaita tuliaisia ja löytöjä esille.
 Mehän kuunnellaan tosiaan melkeimpä vain country-musaa, joten saluunameininki sopii meille molemmille. Tosin koska budjetti on rajallinen, muotoutuu huoneet tähän suuntaan vuosien saatossa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hmm...juuri ennen joulukalenterin alkua onkin hyvä pistää pieni synttäriarvonta, joten sitä luvassa ensi kerralla.
 

lauantai 22. marraskuuta 2014

Makkari

Kurkataampa meidän toiseen makkariin, siihen jossa nukutaan. Se on pikkuruinen, juuri ja juuri mahtuu sängyn lisäksi yöpöydät.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GG päiväpeitto ja tyyny, niitä rakastan! Ihana muuten kun nuo GG peitot on 2-puoleisia, uutta ilmettä samaan rahaan.. ;)
 
 
 
 
Yöpöytiä makkarissa yhteensä 3, joista 2 olen laittanut omalle puolelle vierekkäin lipastomaiseksi. Ne saatiin asunnon mukana ja odottavat vielä tuunausta ja inspistä.
 
 
 

 
 
 
 Vanha sängynlämmitin jota voi oikeasti vielä käyttää!
 
 
 
 
Tämä naulakko on minulle rakas, mieheni työkaveri tuunailee kaikenlaista ja kun muutimme annoin hänelle shabby-henkistä tuunausmateriaalia joita en saanut mahtumaan/jaksanut enää roudata uuteen asuntoomme. Kahdesta vanhasta roskiksilta löytämästäni ovesta (tai ovista jääneistä jämistä, itse ovista tuli hänen pomolleen sängynpääty) hän teki minulle kiitokseksi tuollaisen naulakon ja koukuissa on ihania yksityiskohtia.
Kiitos Katja <3
 
 
 
 
 
 
 
Mieheni toi naulakon ja sanoi Katjan vinkanneen yhdestä koukusta löytyvän hänelle vinkin, hmmm...kosinta..? No eipä ole tapahtunut... ;)
 
 
 
 
 
 
 
Virkkaamani raitamatto sopiikin väreiltään parhaiten makkariin joten päätyi sitten tänne olkkarista.
 
 
 
 
 
 
 
Tämä "antennivuoristo" näkyy kun verhon avaa ja lokoilee vielä sängynpohjalla venytellen.
 
 
 
 Uskomatonta miten aika vierii ja nyt marraskuussa tuli 3 vuotta täyteen bloggaamista!
Käydään ensi kerralla vielä ruokailutilassa ja sitten ensi viikonloppuna synttäriarvonta. Sen jälkeen saakin luvan kanssa jouluttaa koko kuukauden! <3
 

torstai 20. marraskuuta 2014

Lasiovien peittelyä

Tässä alla olevassa kuvassa on astiat kutakuinkin ihan nätisti kaapissa jotta sitä kehtaisi näytellä, mutta sen jälkeen kun muutettiin tähän uuteen asuntoon, pieneni säilytystila, eikä enää asetelmat näytä harmonisilta, vaan pelkästään juuri siltä kun kaikki olisi vain ahdettua kaappiin, joten piti tehdä DIY-ratkaisu jotta ruokailutilan yleisilme rauhoittuisi ja kaapista löytynyt Jeanne D´arc Livingin lahjapaperi tuli hätiin.
 
 
 
 
Mittasin vain korkeuden ja leikkasin määrän paperista ja huomasin onnekseni että Ikean vitriinin lasiovet ovat sopivasti niin kapeat että riitti kun halkaisi vain paperin puoliksi jolloin näyttää kuin paperia ei oltaisi koskaan leikattukaan ja teksti jatkuu puolelta toiselle.
 
Paperi kestää ainakin toistaiseksi ihan teipillä, joten paperin vaihto/poisto on äärimmäisen helppoa jos kyllästyy.
 
Ja nyt näyttää juuri siltä mitä halusin, rauhallisemmalta! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Ja sitten ihanuuteen johon törmäsin kirpulla. Ihastelin, pyörittelin käsissä, pohdin hintaa, ihastelin, ja jatkoin matkaa...palasin kuitenkin kun en saanut tätä mielestäni; englantilainen vanha rouva möi ikivanhaa emalista jauhoastiaa jossa oli vielä jauhoja sisälläkin! Minä kotiutin sen ja eihän se meidän keittiöntasolle mahtunut niin kuin arvelin joten se joutui toistaiseksi tuohon hyllykölle kunnes löydän paremman paikan. Jauhojen sijasta se saa nyt säilyttää sisällään joulun kynttilöitä.
 

 
 
 
 
 
Nyt sitten loppuun yksi juttu. Huomaatte ison värieron ensimmäisen ja muiden kuvien välillä. Eka kuva on vanhasta kodista ja muut nyt tästä uudesta. Emme asu missään pimeässä luolassa vaikkei meille kovin paljoa luonnonvaloa tulekaan, tai tulee muttei se riitä valaisemaan näitä kuvia vaan ne jäävät keltaisiksi. Olen todella pahoillani tästä. Tiedän, että osaa teistä ei haittaa tai huomaa edes eroa, mutta tiedän että teissä lukijoissa on paljon ammattitaitoisia esteetikkoja. Itsekin haluaisin osata käsitellä kuvia valoisimmiksi tai käyttää erillistä salamaa kuvatessa mutta en osaa. Enkä ehdi nyt opetella. Tai oikeastaan onhan mulla nyt aikaa mutta se kuluu muuhun. Tykkään kuitenkin kirjoitella näitä juttuja tänne enkä haluaisi harventaa postaamista vaan sen takia että operoisin kuvia hiki hatussa. Joku päivä mä vielä kehityn tässä, uskon niin! <3
 
Seuraavaksi käydään katsomassa makkaria!
 

maanantai 17. marraskuuta 2014

Ärstid

Vihdoinkin IKEA:n Ärstid seinälamput saivat parhaan paikan lukulamppuna makuuhuoneessa kun kiinnitin ne vanhoihin oviin sängyn molemmin puolin.
 
Tässä minun puoli
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja tässä miehen puoli jossa hän tykkää oven karmilla roikuttaa vöitään, hattujaan ja laukkujaan.